Palveluntarjoajat
 

Palveluntarjoajat

Trafin yhteistyökumppanit tuottavat ajoneuvoliikennerekisterin tietoihin perustuvia palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille.

Palvelut yksityishenkilöille 

Rekisterikyselyt

Yritykset, joilla on sopimus Trafin kanssa, tarjoavat yksityisille henkilöille palveluita, joilla voi tehdä kyselyjä ajoneuvorekisteristä rekisteri- tai valmistenumeron perusteella yksittäisen ajoneuvon teknisistä ja rekisteröintiin liittyvistä tiedoista.

Palvelut voidaan toteuttaa internetissä, tekstiviestikyselynä ja puhelinpalveluna. Palvelut ovat maksullisia. Hinnat ja palvelujen sisältö selviävät palveluntarjoajien omilta sivuilta.

Palvelut yrityksille 

Suoramarkkinointipalvelut

Yritykset ja muut yhteisöt voivat saada ajoneuvoliikennerekisteristä postitusosoitteita suoramarkkinointiin ja markkinatutkimukseen.

Osoitteet toimittaa suoramarkkinointipalveluja tuottavat yritykset, joilla on sopimus Trafin kanssa.  

Suoramarkkinointipalveluja tarjoavat yritykset

 

 

Kyselypalvelut

Yritykset, joilla on sopimus Trafin kanssa kyselypalveluiden tuottamisesta, voivat tarjota rekisteritunnuksen tai valmistenumeron perusteella tehtäviä rekisterikyselypalveluita yrityksille.

Markkinatilastot

Ajoneuvoliikennerekisteristä tuotetaan myös erilaisia markkinatilastoja. Tilastoja räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan.

Markkinatilastojen tuottajat

 

Varaosakaupan tietopalvelujen tuottajat

Uudeksi kysely- tai varaosakaupan palvelun palveluntarjoajaksi? 

Onko yritykselläsi kiinnostusta toteuttaa kysely- tai varaosakaupan palvelu loppukäyttäjäyritysten tai yksityishenkilöiden käyttöön?

Ota ensin yhteyttä tietojenluovutus (at) trafi.fi lisätietojen saamiseksi.

Mikäli palvelu on toteutettavissa, se kuvataan Trafin pyynnöstä palvelukuvauslomakkeella (G208). Lomake toimitetaan Trafiin lomakkeessa oleviin osoitteisiin joko sähköpostitse tai postitse.

Käytössä olevan kysely- tai varaosakaupanpalvelun palvelukuvauksen päivittäminen

Palvelukuvauslomakkeella päivitetään myös olemassa olevien palveluiden tiedot. Lomake täytetään ja toimitetaan Trafin käsiteltäväksi lomakkeen ohjeen mukaisesti. Lisätietoja  tietojenluovutus (at) trafi.fi.

 

 
 

 

Sivu päivitetty 20.08.2018