Trafin rekisterit
 

Trafin rekisterit

Liikenneasioiden rekisteri

Trafin ylläpitämät rekisterit (tieliikenteen ajoneuvoliikennerekisteri, ilmailun ilma-alus- ja lupakirjarekisteri, merenkulun merimies- ja alusrekisteri, vesikulkuneuvorekisteri ja rautateiden henkilö- ja kalustorekisteri) yhdistyivät 1.7.2018 liikenneasioiden rekisteriksi. 

Tietosuojaseloste (pdf)

Muut rekisterit

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelukontaktit (puhelu, sähköposti, chat) tallentuvat asiakaspalvelujärjestelmään. Rekisteri on perustettu Trafin asiakaspalvelun ja asiakaspalvelun yhteydessä annettavan laadun varmistamiseksi sekä toiminnan kehittämistä varten. Tallenteita voidaan käyttää myös Trafin asiakaspalvelun parantamiseksi tähtäävässä koulutuksessa ja ohjeistuksen sisällön suunnittelussa.

Tietosuojaseloste

Tiedotteita ja uutiskirjeitä tilanneiden yhteystiedot

Uutiskirjeitä ja/tai tiedotteita tilanneiden yhteystietoja (nimi ja sähköpostiosoite) säilytetään tiedotteiden ja uutiskirjeiden lähettämiseksi. Tekemällä tilauksen rekisteröity on antanut suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn sähköpostiviestien vastaanottamiseksi. Rekisteröidyllä on milloin tahansa oikeus peruuttaa antamansa suostumus peruuttamalla tilauksensa.

Tietosuojaseloste

Sidosryhmätilaisuuksien kutsulista ja asiakastyytyväisyyskyselyt

Rekisterinpitäjä järjestää sidosryhmilleen ja asiakkailleen tilaisuuksia, joissa jaetaan ajankohtaista tietoa alaan liittyvistä asioista. Viranomaistoiminnan laadun kehittämiseksi kutsulistan tietoja hyödynnetään myös vuosittain asiakastyytyväisyyskyselyissä. Yhteystiedot saadaan rekisterinpitäjän lakisääteisen toiminnan yhteydessä kerätyistä tiedoista, rekisteröidyiltä itseltään tai hänen työnantajaltaan. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia Trafia oikaisemaan rekisteröityä koskevat virheelliset henkilötiedot, täydentämään puutteellisia henkilötietoja tai poistamaan rekisteröidyn tiedot.

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

Sivu päivitetty 27.09.2018