Uutinen
 

Trafi SuomiAreenassa

11.7.2018 9.00

Trafi näkyy ensi viikolla järjestettävässä Porin SuomiAreenassa liikenneaiheisissa keskusteluissa sekä Kansalaistorin toriteltalla ja Torivartissa 17.- 20.7.2018.

Tiistaina 17.7. Trafin johtava asiantuntija Eetu Pilli-Sihvola on mukana Liikenteen tulevaisuuden päivässä Rosenlew-museossa. Joukko asiantuntijoita pohtii liikenteen tulevaisuuden näkymiä otsikolla Kuljettajasta kulkijaksi – från förare till strövare. Keskustelussa muun muassa miten liikenne muuttuu, kun ajoneuvojen kuljettajia ei enää tarvita?

Keskiviikkona 18.7. Trafin pääjohtaja Mia Nykopp on panelistina liikenne- ja viestintäministeriön Liikennevallankumous! –keskustelussa kauppakeskus Puuvillassa. Teemana on tulevaisuuden liikenne, miten digitalisaatio ja tiedon hyödyntäminen muuttavat arkeamme ja liikkumistamme. Miten kannustamme ja mahdollistamme muutoksen?

Lisäksi Trafi on mukana Autokoululiiton ja AKK:n toriteltalla SuomiAreenan Kansalaistorilla 19.-20.7.2018. Teltalla voi kokeilla esimerkiksi simulaattorilla ajoa ja osallistua liikenneaiheiseen kisaan.

Torstaina 19.7. MTV-lavan Torivartissa käydään keskustelua pyöräilykypärän käytöstä, onko se siistiä vai hirveää? Lavalla keskustelemassa Trafin tieliikennejohtaja Marko Sillanpää.

Lisätietoja:
https://suomiareena.fi